Overnatning på hyggeligt motel

​Hos Tylstrup Kro har du mulighed for overnatning i et af vores 44 hyggelige motelværelser.

Vi har gode parkeringsforhold - lige uden for døren - også til de store køretøjer. Alle ugens dage tilbyder vi morgenmad fra klokken 08.00 - 10.00 (Tirsdag, onsdag og torsdag allerede fra klokken 06.00).

Den ideelle placering til en overnatning

Kroen er beliggende i Tylstrup i Nordjylland – tæt på Aalborg og Brønderslev – og er derfor den perfekte overnatningsmulighed for dig, der ønsker en overnatning i landlige og hyggelige omgivelser i nærheden af eksempelvis Aalborg. Med overnatning hos Tylstrup Kro kan du dermed opleve Nordjyllands smukke natur i rolige omgivelser og samtidigt have mulighed for at opleve livet og atmosfæren i de større omkringliggende byer.

​Hos Tylstrup Kro vægter vi vores gæsters komfort og privatliv højt. For at sikre dig et behageligt ophold og en god overnatning har vi derfor indrettet vores  motelværelser med dette in mente. Værelserne ligger i uforstyrrede omgivelser i separate bygninger. Alle værelser er indrettet med privat bad og toilet, kabel-TV og telefon.

Bemærk at vi også tilbyder miniferie.

Vi elsker hunde, men for at tage hensyn til allergener har vi kun få værelser hvorpå der må bo hunde. Gebyr 100,- og kun efter aftale.

Priser ved overnatning

Enkelt værelse​

600,00 kr​

Dobbelt værelse​

700,00 kr​

Ekstra opredning​

200,00 kr​

Alle priser er inklusive morgenmad samt moms og service. Der er ydermere gratis trådløst internet på alle værelser. Loginkoden udleveres i receptionen ellers forefindes info også på dit værelse.

​Afbestillingsregler:

Afbestilling af værelse kan ske uden beregning indtil klokken 12.00 dagen før ankomst, ved senere afbestilling eller udeblivelse faktureres den bekræftede værelsespris.​

NYHEDER

Tylstrup Kro tilbyder igen i år Nytårsmenu ud af huset
Se vores menu for Nytårsaften 2017
Læs mere...
Stegt & paneret flæsk hver søndag
Stegt og paneret flæsk m/ hvide kartofler, persillesovs & rødbeder Pris pr person kr. 158,- hver søndag fra kl. 11.30 til kl. 20.00
Læs mere...

Tylstrup Kro

Herligheden Holding ApS

Tylstrupvej 36, 9382 Tylstrup

Telefon: 98 26 15 66

E-mail: info@tylstrup-kro.dk

​​​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 103 anmeldelser på​ ​Facebook​